CO. VAN DE DE WERELDMACHTtechnologie VAN WUXI, LTD

Gebruiker eerst, Gebaseerde Eerlijkheid; Creeer GP-Merk door Kwaliteit, Aanwinstenreputatie door de Dienst.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

Van goede kwaliteit Open Diesel Generator voor verkoop
Van goede kwaliteit Open Diesel Generator voor verkoop
De WERELDMACHT wordt hoogst geprijst van bedrijfsfilosofie van integriteit, pragmatische innnovation, die steeds sterker in de woeste markt competitiom groeit.

—— M. Chen

Dank aan WERELDMACHT die al manier wordt begeleid!

—— Steven

Eerlijkheid, Win-win, Eeuwige coperation voor Wereldmacht, voor beide ons!

—— M. Su Jundao

Ik ben online Chatten Nu

WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5
WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD
Onze Fabriek Bedrijfsdienst overzee. Financiële Afdeling algemene manager office logo

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Cummins, Perkins, Volvo, Stamford, Doosan, Deutz, Mitsubishi, Weichai, Vman, Yto, Yangdong, enz.
Jaarlijkse omzet : 200-500
Export pct : 70% - 80%

De Technologieco. van de Wuxi Wereldmacht, Ltd

 

Wordt de Technologieco. van de Wuxi Wereldmacht, Ltd gevestigd in Hi-tech van Jiangsu Wuxi het nationale district van Nan-Tchang, als beroemde nationale high-tech onderneming die, met onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en verkoop van energy-saving en milieuvriendelijke producerende reeksen, verwante delen en ondersteunend materiaal belast, dat de eisen van een grote verscheidenheid van noodsituatie en gemeenschappelijke machtsoplossingen en de geïntegreerde bouw van systemen konden ontmoeten.

 

De belangrijkste producten van WERELDMACHT omvatten diesel die reeks produceren, benzine die reeks produceren, gas die vastgesteld distributiesysteem etc. produceren. Zij zijn verdeeld in de categorieën van open type, geluiddicht type, containerized type, op een voertuig gemonteerd type, aanhangwagentype en mobiele lichte toren enz. Onze producten worden wijd etc. gebruikt in nationale defensie, energie, krachtcentrale, vervoer, mededelingen, financiën, gezondheidszorg, onroerende goederen toerisme, mijnbouw, fabrieken die, een klaar markt in Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Europa en Amerika bevelen.

 

De wereldmacht, als strategische partner en aangewezen OEM fabrikant van Amerikaans Cummins (CUMMINS), het UK Perkins (PERKINS), Volvo (VOLVO), het UK Stamford (STAMFORD) heeft in China een regelmatige, vriendschappelijke en op lange termijn samenwerking met wereld belangrijke bedrijven gehouden. Tegelijkertijd, hebben wij ook de rijpe oplossing van buitenlandse projecten, rijke ervaring in het steunen, en een groot vennootschap met een aantal binnenlandse leveranciers van elektro en mechanisch materiaal en componenten van het distributiesysteem gehandhaafd. Elke klant, de verschillende behoeften van elk project, verstrekken wij het technische ondersteunende systeem, en komen de beste oplossing te weten.

 

Het bedrijf bevestigt „plicht, integriteit, innovatie en onderneming“ als ondernemingsgeest, en verbetert constant de kwaliteit van beheersysteem, en vervult actief de sociale verantwoordelijkheid. Ons bedrijf heeft de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem van ISO9000 en milieubeheersysteemcertificatie van ISO14000, volledig verklaarde, volledige naleving van de industrienormen bij binnenlands en in het buitenland overgegaan.

 

De wereldmacht concentreert zich bij de collectieve cultuur en beschouwt „talenten bloeiende onderneming“ als bedrijfsstrategie, die een groot aantal talenten naar ons bedrijf aantrekt, bekend voor zijn strikt en efficiënt beheer; Het bedrijf neemt „winst de concurrentie door kwaliteit, nieuwe markten door technologie ontwikkelt, klant door de dienst“ als bedrijfsfilosofie tevredenstelt, die de producten van uitstekende kwaliteit en de warme en attente dienst voorzien van prima technologie en rijke ervaring.

 

Of uw machtsvereiste 0,5 kva aan kva 2500 is, kunt u op ons tellen om superieure producten te leveren. Wij specialiseren ons in het verstrekken van aangepaste producerende reeksen door etc. te koppelen motoren van beroemde merken zoals Perkins, Cummins, Isuzu, Mitsubishi, MTU, Doosan aan, Stamford en Meccalte-alternators.

Wij bieden een brede waaier van producten aan die omvat:

 • Eerste machts Diesel generators
 • Reserve/Noodsituatie Diesel machtsgenerators
 • Mobiele generatorreeksen
 • Mobiele verlichtingstorens
 • Dieselmotoren
 • Automatische overdrachtschakelaars
 • De hoge reeksen van de paardekracht Industriële generator
 • Super-stille generatorreeksen
 • Commerciële en woon ultra-stille generatorreeksen
 • Aanhangwagen opgezette generatorreeksen
 • Machtsmodules en brandstoftanks
Contactgegevens
WUXI GLOBAL POWER TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Lucy Chen

Tel.: 86--15850635352

Fax: 86-510-85748495

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)